Παρμπρίζ Σέρρες - Car Glass Center Παρμπριζ Σέρρες

Τρίτη, 19 Φεβ 2019
fanaria

Επαναφορά θολών φαναριών

fanar

 Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα θολά φανάρια του αυτοκίνητου σας… απλά ελάτε στους ειδικούς!!!

Στο «CarGlassCenter»,  με μια ακόμα εξειδικευμένη υπηρεσία, μπορούμε να επαναφέρουμε τα θολά και καμένα φανάρια του αυτοκίνητου σας με την μέθοδο της Κρυσταλλοποίησης, στο 95% τις αρχικής τους κατάστασης και με ελάχιστο κόστος.

Όλα τα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών φέρουν φανάρια κατασκευασμένα από πλαστικό και όχι από γυαλί όπως παλαιότερα, για λόγους ασφαλείας σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αυξημένη ταλαιπωρία και ευαισθησία τους στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Έτσι, πολύ συχνά συναντούμε φανάρια θαμπά και κιτρινισμένα από το καυσαέριο και την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και χτυπημένα από πετραδάκια, που προέρχονται από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα την κακή ποιότητα φωτισμού κατά την νυχτερινή οδήγηση και την άσχημη εικόνα του αυτοκίνητου. 

 

Δείτε όλα τα σταδία επαναφοράς των  θολών φαναριών:

Ξεκινάμε καλύπτοντας καλά όλες τις επιφανές περιμετρικά των φαναριών για να αποφύγουμε τυχόν φθορές.

Στάδιο 1ο

Βρέχουμε πολύ καλά τις επιφανές των φαναριών και στην συνέχεια με ειδικά τριβεία αφαιρούμε προσεκτικά την καμένη επιφάνια χωρίς να καταστρέφετε το φανάρι.

Στάδιο 2ο

Αφού αφαιρεθεί η καμένη επιφάνεια  εφαρμόζουμε  μια ειδική αλοιφή την οποία επεξεργαζόμαστε με γυαλίστηκα σφουγγάρια μέχρι να επαναφέρουμε το φανάρι στην αρχική του μορφή.

Στάδιο 3ο

Μόλις επαναφέρουμε την επιφάνια στο μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε, χρησιμοποιούμε πάλι μια ειδική αλοιφή για να κρυσταλοποιήσουμε την επιφάνεια του φαναριού  για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και περισσότερη γυαλάδα.

Στάδιο 4ο

Αφαιρούμε τα προστατευτικά περιφερικά των φαναριών και καθαρίζουμε καλά τα υπολείμματα αλοιφής από τα φανάρια. Ελέγχουμε τον φωτισμό του αυτοκίνητου για τυχόν ατέλειες και η μέθοδο της κρυσταλλοποίησης  τον θολών φαναριών έχει ολοκληρωθεί.

Αποτέλεσμα


 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η μέθοδο της κρυσταλλοποίησης των θολών φαναριών διαρκεί για περίπου 2 χρόνια. Μετά την πάροδο των 2 χρονών ξεκάνει και πάλι η διαδικασία φθοράς των φαναριών από τον ήλιο και το καυσαέριο.

Η μέθοδο της κρυσταλλοποίησης των θολών φαναριών μπορεί να εφαρμοστεί ξανά και ξανά κάθε φορά που τα φανάρια φθείρονται από τον ήλιο και το καυσαέριο χωρίς να τα καταστρέφει.

 

 

 

 

book

 

 

 

   Δείτε Επίσης:

copyright

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Βρείτε μας στο Facebook !